اطلاعیه ها و اعلانات

دانلود جدیدترین و بهترین نرم افزار ها,بازی ها و آموزش های کامپیوتر و اندروید رو از سایت بست فور گیم دنبال کنید.

در صورت هرگونه مشکل با دانلود یا نصب بازی و نرم افزار مورد نظر خود حتما راهنمای نصب رو در پایین صفحه همون برنامه به دقت بخونید.

دانلود Vainglory 1.22.0 آخرین نسخه بازی وین گلوری اندروید + دیتا

دانلود Vainglory 1.22.0 آخرین نسخه بازی وین گلوری اندروید + دیتا

دانلود Vainglory برای اندروید

آخرین نسخه بازی وین گلوری + دیتا کامل

بهترین بازی اکشن آنلاین

پیشنهاد ویژه سایت

آپدیت جدید ۲۵ شهریور ماه

Vainglory یکی از بهترین بازی های اکشن آنلاین و زیبا برای گوشی های اندروید میباشد که توسط استودیوی معروف super evilmegacorp ساخته شده و بصورت رایگان در بازار گوگل پلی عرضه شده است.خودستایی یک بازی استراتژی میباشد که شباهت زیادی به بازی معروف وارکرافت یا همون دوتا ۲ دارد.در این بازی شما با انتخاب یکی از قهرمانان بازی شروع به جنگ میکنید و با تیم ۳ نفره در نبرد های هیجان انگیز شرکت میکنید و با استراتژی های حرفه ای در این نبرد ها قهرمان میشوید.

دانلود بازی وین گلوری Vainglory برای اندروید

برخی از ویژگی های بازی Vainglory وین گلوری اندروید :

امکان انتخاب قهرمانان قوی مثل بازی دوتا

دارا بودن اسلحه ها و ایتم ها برای قدرت دادن به قهرمانان بازی

نبرد در منطقه های کاملا ۳d و واقعی

گرافیک فوق العاده زیبا

بازی بصورت آنلاین و چند نفره

قابلیت دعوت دوستان خود به بازی

بازی Vainglory یکی از بهترین بازی ها در سبک بازی های rpg و moba میباشد که در این بازی هم شما با انتخاب یکی از قهرمانان شروع به نبرد در منطقه های کاملا واقعی شروع به جنگ میکنید و با اسلحه ها و آیتم های قدرتمند از قلعه های خود دفاع میکنید و اگر تمامی قلعه های دشمن رو نابود کنید و به قلعه فرمانروایی دشمن خود حمله کنید در این بازی پیروز میشوید.

آموزش نصب دیتای بازی :

ابتدا فایل نصبی بازی Vainglory رو دانلود و در گوشی اندروید خود نصب کنید.

بعد فایل دیتای بازی رو دانلود کرده و از حالت فشرده خارج کنید و فایل com.superevilmegacorp.game رو در قسمت android / obb کپی کنید.

بعد بازی Vainglory رو اجرا کنید.

نکات مهم در مورد بازی : این بازی در گوشی های بالای اندروید ۴٫۱ به راحتی اجرا میشود و برای اجرای این بازی باید حداقل ۲ گیگ حافظه خالی در گوشیتون داشته باشید.بعد اینکه فایل دیتارو به درستی کپی کردید در اجرای اولیه بازی باید صبر کنید تا قسمت لود ۱۰۰% شود.

تصاویری از محیط بازی خودستایی :

دانلود بازی وین گلوری Vainglory برای اندروید دانلود بازی وین گلوری Vainglory برای اندروید

چه امتیازی می دهید؟
امتیاز 1.00 ( 1 رای )
0 تا کنون ثبت شده است
تمامی حقوق مادی و معنوی برای سایت بست فور گیم محفوظ می باشد.در صورت هرگونه کپی برداری ممنوع می باشد و ما هیچ رضایتی نداریم.