اطلاعیه ها و اعلانات

دانلود جدیدترین و بهترین نرم افزار ها,بازی ها و آموزش های کامپیوتر و اندروید رو از سایت بست فور گیم دنبال کنید.

در صورت هرگونه مشکل با دانلود یا نصب بازی و نرم افزار مورد نظر خود حتما راهنمای نصب رو در پایین صفحه همون برنامه به دقت بخونید.

دانلود Modern Combat 5: Blackout 2.0.1b بازی مدرن کامبت ۵ اندروید + دیتا + مود

دانلود Modern Combat 5: Blackout 2.0.1b بازی مدرن کامبت ۵ اندروید + دیتا + مود

 دانلود Modern Combat 5: Blackout 2.0.1b برای اندروید

نسخه جدید بازی مدرن کامبت ۵ به همراه دیتای کامل و مود

Modern Combat 5: Blackout یک بازی فوق العاده زیبا و اکشن آنلاین که توسط کمپانی معروف گیم لافت بصورت رایگان در بازار گوگل عرضه شده است و بیش از ۵ میلیون دریافت یکی از بهترین بازی های جنگی اندروید محسوب میشود.داستان این بازی از حمله کردن تروریست به کشور آمریکا شروع میشود که شما در این بازی نقش یک سرباز مهم و ویژه رو بر عهده خواهیم گرفت و با اسلحه و تجهیزات جنگی پیشرفته ماموریت های مهم و سختی رو باید به پایان برسانید.

دانلود بازی Modern Combat 5: Blackout برای اندروید

برخی از ویژگی های بازی Modern Combat 5: Blackout اندروید :

  • امکان شرکت در جنگ های کاملا واقعی با اسلحه های قدرتمند
  • شرکت در منطقه جنگ های کاملا طبیعی
  • امکان بازی کردن چند نفره با دوستان خود
  • گرافیک اچ دی و جذاب و کیفیت عالی

Modern Combat 5: Blackout یک بازی فوق العاده زیبای کمپانی گیم لافت میباشد که در سال ۲۰۱۵ طراحی و بصورت رایگان عرضه شده است که طرفدارانی زیادی هم دارد.برای اجرای این بازی شما احتیاج به اینترنت دارید چون کاملا بازی مدرن کامبت ۵ آنلاین میباشد و بدون اینترنت نمیتوانید این بازی رو اجرا کنید.این بازی بدون روت و در اندروید بالای ۴ به راحتی اجرا میشود و همچنین سازگاری کامل با اندروید ۵ و ۶ رو دارد.

توجه : بعد مرحله دوم دیتای بازی بصورت آنلاین و اتوماتیک باید از خود بازی دانلود شود که حجم هر مرحله تقریبا ۱۵۰ مگابایت میباشد که اگر دانلود نکنید نمیتوانید وارد مرحله های دیگر شوید.

 

آموزش نصب دیتای بازی Modern Combat 5: Blackout

  1. ابتدا فایل نصبی بازی Modern Combat 5: Blackout رو از لینک زیر دانلود و در گوشی خود نصب کنید.
  2. بعد فایل دیتارو دانلود و از حالت فشرده خارج کرده و پوشه com.gameloft.android.ANMP.GloftM5HM رو در قسمت android / obb کپی کنید.
  3. اینترنت خود را روشن کرده و بازی مدرن کامبت ۵ رو اجرا کنید.

 

تصاویری از محیط بازی :

دانلود Modern Combat 5: Blackout دانلود Modern Combat 5: Blackout

دانلود نسخه مود شده با لینک مستقیم

حجم فایل : ۴۱ مگابایت

برای دانلود نسخه اصلی بازی به باکس زیر مراجعه کنید و تا فردا لینک دانلود دیتای بازی قرار داده میشود.

 

چه امتیازی می دهید؟
0 تا کنون ثبت شده است
تمامی حقوق مادی و معنوی برای سایت بست فور گیم محفوظ می باشد.در صورت هرگونه کپی برداری ممنوع می باشد و ما هیچ رضایتی نداریم.