اطلاعیه ها و اعلانات

دانلود جدیدترین و بهترین نرم افزار ها,بازی ها و آموزش های کامپیوتر و اندروید رو از سایت بست فور گیم دنبال کنید.

در صورت هرگونه مشکل با دانلود یا نصب بازی و نرم افزار مورد نظر خود حتما راهنمای نصب رو در پایین صفحه همون برنامه به دقت بخونید.

دانلود Brothers: a Tale of two Sons 1.0.1 بازی داستان غم انگیز دو برادر اندروید + دیتا

دانلود Brothers: a Tale of two Sons 1.0.1 بازی داستان غم انگیز دو برادر اندروید + دیتا

دانلود Brothers: a Tale of two Sons برای اندروید

بازی داستان غم انگیز دو برادر + دیتا کامل

پیشنهاد ویژه سایت

Brothers: a Tale of two Sons یکی از بهترین بازی های فوق العاده زیبای ماجراجویی میباشد که امروز توسط a505 Games Srl بصورت رایگان در بازار گوگل پلی عرضه شده است که با گرفتن امتیاز بسیار عالی از گوگل پلی یکی از بهترین بازی های سال ۲۰۱۶ محسوب میشود.Brothers: a Tale of two Sons الماس گمشده داستان غم انگیز دو برادر یک بازی داستانی و عالی میباشد که داستان بازی از مریض شدن و بستری شدن پدر دو برادر کوچک شروع میشود که در این بازی شما باید برای بدست آوردن داروی مورد نیاز بیماری پدر ماموریت ها و راه های سرسختی رو طی کنید.

دانلود Brothers: a Tale of two Sons برای اندروید

بازی Brothers: a Tale of two Sons واقعا یک بازی هنری و فوق العاده زیبا میباشد که سازنده این بازی کاملا یک صحنه هایی در بازی درست کردن که شمارو جذب خود میکند و حتی موزیک هایی که در این بازی هنری استفاده شده است شمارو آرام میکند.در این بازی دوتا کنترل در صفحه وجود دارد که یکیش برای کنترل برادر کوچک میباشد و اون یکی کنترل هم برای کنترل برادر بزرگ میباشد و ویژگی جالب بازی اینجا میباشد که شما باید هر دو برادر رو همزمان کنترل کنید چون در بعضی مسیر ها باید از هر دو برادر استفاده کنید تا آن قسمت سخت مرحله خود را تموم کنید.

صحنه هایی که در این بازی ساخته شده است شمارو بیشتر به داستان بازی نزدیک تر و جذاب تر میکند در بسیاری از مرحله ها باید شما فکر خود را کاملا استفاده کنید تا این مرحله هارو مثل پازل حل کنید چون بعضی مرحله هاش واقعا به فکر زیاد نیاز دارند.

آموزش نصب دیتای بازی Brothers: a Tale of two Sons :

  1. ابتدا فایل نصبی مخصوص gpu گوشی خود را دانلود و نصب کنید.
  2. بعد فایل دیتای مخصوص gpu گوشی خود را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید و پوشه com.and.games505.brothers رو در مسیر android / obb کپی کنید.
  3. و بعد بازی رو اجرا کنید.
  4. بازی به راحتی در اندروید بالای ۴٫۰ به راحتی نصب و اجرا میشود.

تصاویری از محیط بازی :

دانلود Brothers: a Tale of two Sons برای اندروید دانلود Brothers: a Tale of two Sons برای اندروید

 

دانلود فایل نصبی مخصوص پردازنده mali

دانلود فایل نصبی مخصوص پردازنده Adreno

دانلود فایل نصبی مخصوص پردازنده PowerRv

دانلود فایل نصبی مخصوص پردازنده Tegra

دانلود فایل دیتا مخصوص پردازنده mali با حجم ۷۳۳ مگابایت

دانلود فایل دیتا مخصوص پردازنده Adreno با حجم ۷۰۲ مگابایت

دانلود فایل دیتا مخصوص پردازنده PowerRv با حجم ۶۱۰ مگابایت

دانلود فایل دیتا مخصوص پردازنده Tegra با حجم ۶۸۳ مگابایت

تمامی حجم فایل های نصبی ۱۵ مگابایت میباشد.

چه امتیازی می دهید؟
2 نظر تا کنون ثبت شده است
Amir reza در سه شنبه , ۲۳ شهریور ۱۳۹۵ گفته :

باسلام من این بازی رو تو کامپیوترم دارم یه مرحله بود که دختره رو نجات میدی بعد دختره میگه بیا تو غار بعد عنکبوت میشه بعد اون دو تا برادر رو زندونی می کنه تو یه توپ تار عنکبوت چجور باید اون مرحله رو پشت سر بزاریم خیلی سخته هی عقب جلو می کنم تاره پاره نمیشه

Mohamad در چهارشنبه , ۶ مرداد ۱۳۹۵ گفته :

بهترین سایته خدایی دمتون گرم

تمامی حقوق مادی و معنوی برای سایت بست فور گیم محفوظ می باشد.در صورت هرگونه کپی برداری ممنوع می باشد و ما هیچ رضایتی نداریم.